A Woman Spirit Története

A Woman Spirit születése jóval régebbre nyúlik vissza, mint ahogy az első címkés, kacskaringós mintával díszített, karcsú üveget büszkén a kezemben tarthattam. A Woman Spirit születése a szenvedélynek és a kísérletezős kedvű, bolondos fiatalságnak köszönhető.

Mindig is hódolja voltam a női nemnek és a minőségi, ízben gazdag italoknak. Ma is hiszem és vallom, hogy e kettőből csak a legjobbat válassza az ember, vagy inkább semmilyet.

Már a feledés homályába vesznek a pontos részletek, de az biztos, hogy volt egy olyan időszaka ifjú éveimnek, mikor családi házunk pincéjében kísérletezgetéssel töltöttem az időt. Fő kísérleti alanyaim a mézédes gyümölcsök és gyümölcspárlatok voltak. Egy olyan nedűt szerettem volna elkészíteni, ami nem tartalmaz mesterséges anyagokat és ízét tiszta gyümölcsök adják.

Később megfeledkeztem arról a pár üvegről, amik évekig pihentek, érlelődtek a pince rejtekében. Talán csak arra vártak, hogy egy szép napon egy csillogó szemű, vidám hölgy véletlenül rájuk találjon.

2017-et írunk, a 20 éves osztálytalálkozót ünnepeljük családi házunk üde, a nyár illatától teli kertjében. A cserfes tinédzserek komoly férfiakká és nőkké, családapákká, cégvezetőkké, édesanyákká és üzletasszonyokká érlelődtek. Akár egy jó ital.
A közös élmények felidézése, a laza hangulat visszaröpített minket a múltba. Ekkor került elő régi üveg, ami a pince mélyén pihent, benne rubinvörös folyadékkal.

“Ejha, ebben mi van?” – kérdezte kíváncsian egykori osztálytársnőm rám kacsintva. Minden hölgy szeme azonnal felcsillant és a figyelmük az ismeretlen folyadékra szegeződött. Már a színe is gyönyörű volt: a mélyvörös szín csábított arra, hogy megjzleljük, bármit is rejt a porlepte üveg.

“Kóstoljuk meg!”

Gyermeki kíváncsiság lett úrrá mindenkin, amíg az első poharat megtöltöttem a ragyogóan vörös itallal.

Nem telt el sok idő, minden hölgy az új édeskés italt ízlelgette nagy örömmel.

“Micsoda ízek, ez fantasztikus! Ilyet még sohasem ittam!”

Mindenki gondtalanul múlatta az estét, s egy kis időre a komoly nők, anyák ismét azok a fiatal lányok lehetettek, mint egykor az iskolában. A Woman Spirit megadta nekik azt, amire minden nőnek szüksége van időnként: egy kis fesztelen élvezetet és fiatalságot.

Másnap reggel búcsúzáskor az üveg megtalálója ezzel köszönt el:

“Köszönöm ezt a fantasztikus estét és persze ezt a remek italt. Attila, ebből feltétlenül készítened kell még egy üveggel!“

Így is lett: alig egy évvel az osztálytalálkozó után megszületett a Woman Spirit és sok-sok női kéz segített utamon. Rengeteg tanácsot kaptam a hölgyektől, amit innen is köszönök nekik. Velük együtt alkottuk meg ezt a páratlan ital Neked, a Nőnek,a Benned élő királynőnek.

Irk Attila
A Woman Spirit megalkotója

Várj!

Szeretnénk megajándékozni Téged!

Szeretnénk Neked adni búcsú ajándékként egy egy ingyenes koktél receptkönyvet, illetve egy 10%-os kedvezménykupont, hogy ha kedved kapnál a koktélkészítéshez, olcsóbb legyen az alapanyagbeszerzés.

Ehhez csak az email címedet kérnénk, hogy kiküldhessük neked!

.