Velem érdemes ismerkedni!

A középkori Európában egy titokzatos magyar királynő megparancsolta a alkimistáinak és parfüm mestereinek, hogy készítsenek számára egy varázslatos nedűt, ami bűvkörében tartja hódolóit, megőrzi élete szépségét, megfiatalítja, gyógyít a bánatban és megvéd az ártó szándéktól.
A francia parfümőrök és alkimisták végrehajthatatlan kihívásnak találták e nemes cél beteljesítését. Ideáik szerint eme célok ötvözése egyetlen párlatban elérte minden tudásuk végső határát.
A kontinensen féltve őrzött gyógynövény és parfümreceptúrák tanulmányozása ihlette őket a Magyar Királynők Vizének (Eau de vie des Reines de la Hongrie) létrehozására.
Ez a varázslatos párlat egyedülálló hírnévre tett szert Európában, mivel megőrizte a királynő szépségét és fiatalságát.
Ennek a reneszánszát hozza vissza a Királynő Itala, olyan páratlan íz és élményvilág harmónia létrehozásával, ami méltán vonja bűvkörébe a modern Európát is.
A Királynő Itala egy szofisztikált ízvilágot ötvöz a meggy illat aromájával, amely sötétvörös színpompában tündököl.
A Királynő Itala beavat egy úttalan utakon bejárt világba, csak találd meg te is a benned rejlő csodát, hogy királynővé válhass általa.

A Woman Spirit brand 2018-ban jött létre, évtizedes termékfejlesztés eredménye jelenik meg ebben a varázslatos nedűben. Ez egy spirit típusú ital zamatos cuvée meggy felhasználásával vagy más néven az Eau de Vie, „élet itala”. Olyan italt szeretnék bemutatni Nektek, ami magába foglalja az életigenlést, a vitalitást és azt a misztikumot, amely minden nő lelkét áthatja és bennünk, férfiakban ébren tartja a tüzet. A Woman Spirit brand első itala megidézi azokat a könnyed mámoros ízeket, pillanatokat, amelyeket a női lélek kisugárzása, rezgése táplál és néha misztikusan sötét és körül ölel, néha gondtalan és féktelen de mi férfiak mindig kívánjuk a jelenlétét.

Javasolom, hogy ha megkóstolod, légy nyitott a bűvöletre és ezt a bíbor folyamot jégágyra helyezd…

Várd a pillanatot, hogy ékkőként varázsolj el bennünket, férfiakat!

Online és offline boltok

Partnereink részére

2020 © A WOMAN SPIRIT márkát védjegyoltalom védi