Woman Spirit 0,35 l

Meggy gyümölcshússal és különleges gyógynövény kivonatokkal selymesített meggylikőr – hogy megtaláld a benned rejlő csodát és királynővé válhass.

6 900 Ft

Tetszik? Oszd meg!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

"Woman Spirit 0,35 l" leírása

Termékbevezető akció: Egyet fizet, kettőt kap! Vásároljon most egy 0,35l-es Woman Spirit likőrt és mi megajándékozzuk még egy üveggel.

A  Királynő itala.

Meggy gyümölcshússal és különleges gyógynövény kivonatokkal selymesített meggylikőr – hogy megtaláld a benned rejlő csodát és királynővé válhass. A Királynő italát itt három és fél decis kiszerelésben veheted meg.

Woman Spirit 0,35l 26%-os alkohol tartalommal.

Összetevők:
meggy gyümölcspárlat
kezelt víz
szűrt gyümölcs sűrítmény
WomanSp gyógynövénykivonat
Nem tartalmaz színezéket / Nem tartalmaz mesterséges ízesítőt

A gyártás során a prémium minőségű gyümölcspárlatot megfelelő intenzitás mellett elegyítjük a természetes ízekben és gyümölcscukrokban gazdag sűrítményekkel. Lágy vízzel hígítjuk a kívánt alkoholfokra, majd a Királynő útmutatása alapján adagoljuk a különleges gyógynövényeket tartalmazó egyedi ízvilágot nyújtó WS gyógynövénykivonatot.

Várj!

Szeretnénk megajándékozni Téged!

Szeretnénk Neked adni búcsú ajándékként egy egy ingyenes koktél receptkönyvet, illetve egy 10%-os kedvezménykupont, hogy ha kedved kapnál a koktélkészítéshez, olcsóbb legyen az alapanyagbeszerzés.

Ehhez csak az email címedet kérnénk, hogy kiküldhessük neked!

.