Viszonteladóknak

A Woman Spirit egy páratlan nőies ital, amihez hasonló nincs a piacon. Kifejezetten igényes hölgyeknek készült, akik 100%-ban természetes, hozzáadott cukor, aroma és színezék mentes, ízgazdag alkoholos italt keresnek.

Aki eddig megkóstolta, kivétel nélkül vásárolt.

A Woman Spiritben komoly lehetőségek rejlenek egyedi ízvilága, természetessége révén. Előnye, hogy a piacon jelenleg nem létezik hozzá hasonló ital. Páratlansága abban rejlik, hogy kizárólag természetes összetevőkből készül, nincs benne hozzáadott cukor és aroma sem, ízét pusztán a gyümölcsök és a Woman Spirit egyedi magyar gyógynövény keveréke adja.

Továbbá garantáljuk, hogy mértékkel fogyasztva nem okoz fejfájást, amit korábbi vevők elmondása támaszt alá.

A Woman Spirit iránti jelentős kereslet tapasztalható. Az ital személyes megismertetése során gyakorlatilag 100%-ban értékesíthető: aki kóstolta, általában rögtön vásárolt is belőle, gyakran több üveggel is és könnyű visszatérő vevőket találni neki.

A belső és a külső értékeket egyaránt figyelembe vettük, magának az üvegnek a kialakítása és díszítése is a hölgyek ízlése alapján készült.

Jelenleg 0,35 l-es és 0,5 literes kiszerelésben, normál, illetve díszdobozos változatban vásárolható meg.

A legkisebb rendelhető mennyiség 1 karton, azaz 6 palack. Várjuk azon forgalmazók jelentkezését, akik szívesen kapcsolódnak egy egyedi külsővel, varázslatos ízvilággal, kifejezetten igényes női célcsoport számára kifejlesztett termékhez.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Várj!

Szeretnénk megajándékozni Téged!

Szeretnénk Neked adni búcsú ajándékként egy egy ingyenes koktél receptkönyvet, illetve egy 10%-os kedvezménykupont, hogy ha kedved kapnál a koktélkészítéshez, olcsóbb legyen az alapanyagbeszerzés.

Ehhez csak az email címedet kérnénk, hogy kiküldhessük neked!

.