WOMAN
SPIRIT

A TÖKÉLETES CSOMAG

ami szíveket köt össze

A csomag tartalma

Királynői italkülönlegesség

Évszázadok óta kézről kézre jár a királyi udvarok között egy receptúra, ami egy italkülönlegesség elkészítését írja le. Egy olyan italét, melyet külön a Királynők számára készítenek el. Ez a Woman Spirit – a Királynők Itala!

Meggy gyümölcshússal és különleges gyógynövény kivonatokkal selymesített meggylikőr. Tökéletes romantikus alkalmakra, csajos estékre, jó és rossz napokra egyaránt!

A gyártás során a prémium minőségű gyümölcspárlatot megfelelő intenzitás mellett elegyítjük a természetes ízekben és gyümölcscukrokban gazdag sűrítményekkel. Lágy vízzel hígítjuk a kívánt alkoholfokra, majd adagoljuk a különleges gyógynövényeket tartalmazó egyedi ízvilágot nyújtó Woman Spirit gyógynövénykivonatot.

Tölts magatoknak tisztán, vagy használd bátran koktélokhoz: mindenképp fenséges, királynőknek kijáró érzés fog átjárni minden alkalommal!

Meglepnéd hölgy ismerőseid vagy a párod egy csomaggal?

Nőnapi akciónk keretén belül most egy különleges ajándékot hoztunk létre. Egy Lindor tejcsokoládé és a 0,35l-es Woman Spirit gyümölcslikőr együtt tökéletes ajándék bármely hölgy számára.

Összetevők:

Woman Spirit 0,35l